Població de Catalunya. Dades actualitzades!

NOM: Població de Catalunya. Dades actualitzades!

DESCRIPCIÓ: Visualitza la distribució de la població a Catalunya, segons diferents variables. Dades actualitzades IDESCAT 2016

ENLLAÇ: https://betaserver.icgc.cat/poblacio-catalunya

Avui us presentem l’actualització de l’eina per visualitzar i analitzar la distribució de la població a Catalunya. Podeu escollir quina variable voleu visualitzar: global, per gènere, per edat, segons nacionalitat o per lloc de naixement. Les dades són les noves publicades per l’IDESCAT (febrer de 2018) a partir de les dades població georeferenciada 2016.

Podeu també filtrar les dades per aïllar el rang que sigui del vostre interès. Els canvis els visualitzareu en temps real a la vostra pantalla. Ara podeu visualitzar tant les dades de 2014 com les noves de 2016.

població enllaç web embeded geostarters

L’eina permet canviar la paleta de color amb què es mostra la informació, capturar la pantalla per a obtenir imatges i obtenir el codi html per inserir l’eina en el vostre lloc web. Aquesta possibilitat permet incloure aquesta eina dins webs i articles relacionats amb la població.

Tot i que la quadrícula estadística ha guanyat granularitat respecte a les dades del 2014, fet que redueix l’alçada del conjunt de les columnes, podeu observar com poblacions com Salt han perdut entre aquests anys bona part de la seva població de nacionalitat estrangera.

        

Tant la informació estadística com la cartografia de fons treballen amb la tecnologia vector tiles. Aquesta tecnologia, que està revolucionant el món de la cartografia i les dades en el web, possibilita aquesta eina i altres futures que properament anirem posant a la vostra disposició.

Si us plau, aporteu-nos les vostres aportacions a betaportal@icgc.cat.

ACCEDIUhttps://betaserver.icgc.cat/poblacio-catalunya  CLICA!

REUTILITZEU: El codi font d’aquesta eina el trobareu al nostre repositori de Github (https://github.com/OpenICGC). Així podreu adaptar l’eina a les vostres dades i usos. Si ho necessiteu, no dubteu a contactar-nos.

You may also like...