Visor de l’evolució de la costa

NOM: Visor de l’evolució de la costa

DESCRIPCIÓ: Visualitzador dels efectes del temporal dels dies 21 i 22 de gener de 2017 sobre el litoral i els canvis provocats a la costa.

ENLLAÇ: https://betaportal.icgc.cat/comparador-costa/index.html

El temporal marítim del 21 i 22 de gener de 2017 ha devastat el litoral català i ha provocat importants canvis en la seva morfologia.

Per tal de posar en evidència aquests canvis i els danys ocasionats posem a la vostra disposició aquest visor que permet veure de manera sincrònica la imatge aèria prèvia i posterior al temporal, posant de relleu les diferències.

El visor us permet comparar les imatges de dues maneres. Una que les posa de costat i en moure una desplaça l’altre en el mateix sentit, i l’altre que fa un escombratge de la imatge, des del botó central, que permet focalitzar el canvi en un punt concret.

Comparador_costa_3També us permet obtenir l’enllaç al visor centrat en una determinada àrea i el codi html (iframe) per si el voleu inserir en la vostra pàgina web o blog.

La imatge més recent ha estat presa pels avions fotogramètrics de l’ICGC el dia 24 de gener i s’han realitzat els processos de rectificació que converteixen aquestes fotografies en un mapa.

Des de l’Institut entenem que posar a disposició de la ciutadania i el sector públic aquesta geoinformació, amb la màxima rapidesa, és part de la nostra missió i valor.

Si us plau, aporteu-nos les vostres observacions a betaportal@icgc.cat. La vostra opinió és clau per millorar el nostre servei.

ACCEDIU: https://betaportal.icgc.cat/comparador-costa/index.html

You may also like...

1 Response

  1. Marc ha dit:

    Excelent treball! Felicitats!!