Noves funcionalitats i millores. Novembre 2016

NOM: Noves funcionalitats i millores. Novembre 2016
DESCRIPCIÓ: Fons neutres, agregar punts a capa, piràmide híbrida amb relleu, mapes col·laboratius i llegenda
URL: https://www.instamaps.cat

Ahir vàrem afegir noves funcionalitats i millores a Instamaps. Algunes creiem que us seran útils i interessants.

  • Un detall petit, però que us serà molt funcional, és que ara, ja podeu afegir geometries a les capes que heu pujat a Instamaps i omplir, des de la taula des dades, els camps amb la informació corresponent. Creeu el punt, línia o àrea i cliqueu sobre la pròpia geometria per canviar-la a la capa on la voleu afegir.
  • Hem afegit tres fons neutres (blanc, gris, gris fort), per aquells que volgueu treballar sense cap capa cartogràfica de base. Aquesta funcionalitat us permetrà realitzar mapes temàtics nets d’informació topogràfica.
  • En quan als fons cartogràfics n’hem afegit un de nou. Es tracta de la piràmide hibrida amb fons de relleu, on es combina el model d’ombres de 2 metres de Catalunya amb informació planimètrica i la toponímia.hibrida amb fons de relleu
  • Mentre un usuari treballa un mapa col·laboratiu, aquest quedarà bloquejat per als altres col·laboradors. Quan l’usuari que l’estigui treballant premi “desar/desbloquejar” aquest tornarà a ser editable per a la resta d’usuaris del mapa.
  • També hem millorat aspectes relatius a la llegenda del mapa.

Recordeu que per gaudir de manera optima d’aquestes millores cal que netegeu la memòria cau del vostre navegador (feu Control + F5) amb el navegador obert.

 

You may also like...