Treballar amb Instamaps amb taules de Google Drive

Instamaps_drive NOM: Instamaps amb taules de Google Drive

DESCRIPCIÓ: Recepta on es detalla com treballar amb Instamaps des de Google Drive Spreadsheets.

ADREÇA: www.instamaps.cat

En aquesta recepta us expliquem com podeu treballar directament amb taules de Google SpreadSheets a  Instamaps.

Tot i que el format de fulls de càlcul (spreadsheets) de Google no és llegible directament per Instamaps, sí podeu publicar els vostres fulls de càlcul com a csv o xlsx, formats que sí llegeix Instamaps.

Entreu al vostre arxiu. Aneu a la pestanya “File/”Publish to the web” i allà trieu l’opció que desitgeu. Si voleu publicar en format EXCEL deixeu l’opció “Entire document” i trieu el format .xlsx. Si voleu publicar només una de les pestanyes del vostre document trieu-la i escolliu el format csv. Premeu finalment el botó “Publish”.

Copieu l’enllaç que Drive us dóna i enganxeu-lo a Instamaps a la icona “Carregar dades”/”Núvol” o bé “Explora altres fonts de dades“/“Dades externes”. Cliqueu la icona verda i ompliu els camps que Instamaps us demana. Cliqueu a la icona verda de baix de tot i Instamaps carregarà les dades.

Instamaps-Google Drive 1

Recordeu que treballant d’aquesta manera Instamaps recarrega, de forma dinàmica, la informació de l’arxiu que teniu al Drive cada cop que s’accedeix al mapa, bé des de l’editor, bé des del visor.

You may also like...