Novetats a Instamaps: unió per columna i base administrativa (octubre 2015)

NOM: Novetats a Instamaps: unió per columna i capa administrativa (octubre 2015)

DESCRIPCIÓ: Descripció de les noves funcionalitats i millores a Instamaps: unió per columna (join), punts dins de polígons, transparència WMS i més.

ADREÇA: www.instamaps.cat

Instamaps segueix la seva evolució a partir de les consideracions dels usuaris.

A partir d’ara podreu realitzar dues noves operacions geomètriques:

 

S’ha inclòs una nova capa de fons de límits administratius pensada com a suport dels vostres mapes temàtics (municipals, comarcals, etc.). En l’àmbit internacional s’ha utilitzat la base Natural Earth de domini públic.Divisió administrativa Instamaps

 

Hem afegit 30 noves icones per què pugueu particularitzar els vostres marcadors.Noves icones

 

Hem ampliat l’apartat de dades obertes amb 4 noves capes: museus, albergs de joventut, pavellons esportius i oficines de treball, a partir dels arxius i serveis oberts del web de dadesobertes.gencat.cat.

En quant a les capes WMS, ara podeu controlar el nivell de transparència i hem millorat el comportament de la llegenda. També hem afegit el servei WMS d’atermenament i usos de costes del Departament de Territori i Sostenibilitat.Transparència WMS

 

En referència als arxius que carregueu externament, a partir d’ara ja podeu carregar fitxers en format .csv i .txt per codis i per adreces.

Com sempre, us convidem a fer les vostres consideracions. Entendre com utilitzeu aquesta eina i quines funcionalitats trobeu a faltar és clau pel seu desenvolupament. (instamaps@icgc.cat)

You may also like...