Instamaps. Novetats. Etiquetes

 

NOM: Instamaps. Novetats
DESCRIPCIÓ: Instamaps, ara amb etiquetes!
URL: https://www.instamaps.cat

Instamaps és desenvolupa seguint metodologies àgils (agile software development). Aquesta manera de desenvolupar el programari és basa en l’adaptabilitat als canvis com a mitjà per augmentar les possibilitats d’èxit del projecte. Aquest mètode de desenvolupament parteix del mínim producte viable (MVP) de cada nova funcionalitat, la base, i aquesta es va evolucionant en funció de l’ús (analytics) que en fan els usuaris i dels seus requeriments.

Treballant d’aquesta manera els usuaris poden disposar de les funcionalitats que prioritzen més ràpidament, i els desenvolupadors no malbaraten el seu temps programant funcionalitats perfectes però que ningú no utilitza.

Desenvolupar d’aquesta manera requereix una permanent, directa i àgil interacció entre els usuaris i els desenvolupadors. Els usuaris entenent-se com a part indispensable de l’equip, reportant mancances i millores. Els desenvolupadors escoltant activament la comunitat d’usuaris i desenvolupant constantment els que els primers requereixen.

És així que l’ICGC pot oferir-vos aquesta eina en constant i ràpida evolució i creixement.

Amb tot, com cada mes, en aquesta entrada us expliquem tot allò de nou i els canvis que hem fet a Instamaps (change log):

  • Etiquetes. Aquesta era una demanda general que ens fèieu. A partir d’ara podeu etiquetar les vostres geometries de manera que no calgui clicar per obtenir certa informació. En les opcions de les capes trobareu una nova icona “A” on podreu seleccionar el camp pel que voleu etiquetar i també el color, cos, font i estil. També podeu triar si voleu veure les etiquetes i geometries, només les geometries o només les etiquetes. Veureu que es tracta de l’MVP de la funcionalitat que en breu anirem millorant.
  • Estils. Ara en actualitzar les dades d’una capa mare s’actualitzen les visualitzacions sobre aquesta capa (bàsic, categories, mides).
  • Centre geomètric. Ara en realitzar una operació de centre geomètric sobre una capa de polígons, els punts resultants hereten directament la informació associada.
  • Capes. Hem millorat la velocitat de càrrega d’aquells mapes que contenen moltes capes.
  • Escurçador. Hem canviat l’escurçador de Bitly pel de Google. Per la raó que hem arribat al límit dels serveis gratuït de Bitly.
  • WMS. Hem millorat el consum des d’Instamaps d’aquests serveis.

Seguim treballant plegats!

Recordeu que ens podeu adreçar les vostres suggerències a instamaps@icgc.cat

You may also like...