Instamaps. Noves millores (març 2016)

NOM: Instamaps. Noves millores (març 2016)
DESCRIPCIÓ: descripció de les darreres millores realitzades a Instamaps
URL: https://www.instamaps.cat

Instamaps es desenvolupa de forma continuada i incremental. Un cop al mes tot allò que els desenvolupadors treballen es puja als servidors. Es llavors quan vosaltres els usuaris detecteu els canvis. Algunes vegades els canvis són poc visibles i afecten al rendiment de l’eina. Altres, més evidents, corresponen a millores en l’experiència d’usuari o a noves funcionalitats.

Ahir vam fer la pujada del nou codi. En tractar-se d’una eina web els canvis s’actualitzen automàticament, però ocasionalment podeu necessitar forçar el navegador perquè carregui novament el lloc web i netejar així la memòria cau del vostre navegador, on han pogut quedar emmagatzemats arxius i comandes ja obsolets.

Recordeu que prement la tecla F5 (Command + r si treballeu amb Mac) es recarrega la pàgina web que esteu veient, i prement alhora Control+F5 forceu el vostre navegador a esborrar la memòria cau assegurant així que la pàgina web que veieu en línia és la més actual.

Més enllà de millores en el rendiment de l’eina, veureu:

  • el botó “Publicar” l’hem reanomenat “Publicar/desar”. Tot i que Instamaps va desant cada una de les vostres accions i dades constantment, d’aquesta manera volem fer més comprensible el significat d’aquest botó. Molts de vosaltres ens heu fet notar que entenieu “publicar” com la publicació oberta a tothom del mapa. En realitat, aquesta és només una de les opcions d’aquest botó.

desar publicar instamaps

  • també hem redissenyat la interfície de publicació que ara ha quedat estructurada en pestanyes per fer-vos més comprensible el conjunt de la informació,
  • hem fet més comprensibles els aspectes relacionats amb les opcions de privacitat del mapa,publicar desar Instamaps 2
  • i, finalment, dins el botó “explora altres fonts de dades”, la pestanya “capes d’Instamaps” l’hem reanomenat com a “capes reutilitzables“. A més ara podeu visualitzar quin és el mapa font de cada capa.

Finalment, volem fer-vos notar que a la pagina d’acollida d’Instamaps hem reobert la possibilitat de rebre informació de les properes jornades formatives de l’eina. Aquest cop volem fer una sessió bàsica i una avançada per aquells que ja esteu treballant intensivament amb Instamaps. Us hi esperem!

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. Josep Andreu Castells ha dit:

    He pujat un track, i ara voldria canviar-ne el color de visualització… però no trobo per on es fa…