Instamaps, permet convertir una visualització a capa heretant estils

NOM: Instamaps, permet convertir una visualització a capa mare

DESCRIPCIÓ: Instamaps incorpora ara una nova possibilitat que us permet convertir una visualització en capa mare heretant tota la seva estilització.

ADREÇA: https://www.instamaps.cat

Instamaps segueix la seva evolució constant.

En tractar-se d’una eina que es basa en metodologies àgils de desenvolupament, moltes de les noves funcionalitats i millores les descobriu quan entreu a una nova sessió d’Instamaps des del vostre navegador. Recordeu que prement alhora les tecles Control i F5 garantireu que el nou programari es recarregui totalment actualitzat.

Avui, però, us volem informar d’una nova funcionalitat: Es tracta de la possibilitat de convertir visualitzacions de capes en capes mare.

Com sabeu, quan categoritzeu una capa, Instamaps no actua directament sobre la capa original, sinó que crea una visualització (tabulada una mica a la dreta al llistat de capes). Això és així perquè, d’aquesta manera, no anem duplicant el nombre de punts a cada estilització, fet que alentiria l’eina.

Amb tot, molts de vosaltres ens heu demanat poder modificar aquestes visualitzacions. Per això hem desenvolupat aquesta nova possibilitat que us permet convertir una visualització en capa mare heretant tota la seva estilització.

Això ajuda, per exemple, a fer que els mapes siguin més senzills d’entendre per a l’usuari final, atès que simplifica l’arbre de capes i, per tant, la llegenda, o a exportar una visualització amb el seu estil (format geojson) per continuar treballant-lo amb altres eines.

Per utilitzar aquesta funcionalitat, cliqueu la icona nova que hi ha al costat del nom de cada visualització. Instamaps la convertirà en capa mare sense esborrar la visualització addicional. En funció de la complexitat, pot trigar algun minut. Les visualitzacions que podeu convertir són categories, mides i bàsica.

Però no només això: Aquesta nova funcionalitat permetrà que l’equip de desenvolupament d’Instamaps generi una passarel·la entre Instamaps i la nova eina de ContextMaps. Aquesta eina farà que els usuaris més avançats d’Instamaps puguin imprimir els mapes amb més qualitat i generar versions del mapa sobre cartografia en format vectortiles, estilitzable pel mateix usuari i implementable en un servidor propi, si així ho vol.

You may also like...