Instamaps. Novetats setembre 2016

 • Instamaps millores NOM: Instamaps. Novetats setembre 2016
  DESCRIPCIÓ: Novetats a Instamaps: llegenda, dades oficials, cartografia de fons... i més!
  URL: http://www.instamaps.cat

  El desenvolupament d'Instamaps és constant. Ahir vam fer una nova pujada amb les novetats i millores que hem desenvolupat darrererament.

  Les millores i noves funcionalitats són:

  • la llegenda del mapa continua evolucionant. Ara podeu escollir des de la finestra de publicar si voleu que estigui oberta o tancada en entrar al mapa des del visor. La llegenda es por maximitzar mantenint premut el petit triangle que hi ha a la cantonada inferior dreta de la mateixa.

  Instamaps_visor_llegenda

  • hem canviat les icones dels fons dels mapes per tal que siguin visualment més associatives amb la corresponent cartografia.
  • hem substituit els fons cartogràfics "orquídea" i "zombie" (infrautilitzats pels usuaris) per "blueprint" i "coure".
  • en relació a la pestanya "Explora altres fonts de dades" hem tret l'apartat "Xarxes socials", que ara queda inclòs dins de "Dades externes", i hem afegit una nova pestanya "Dades oficials". Des d'aquesta poderu accedir a dades del "Pla Cartogràfic de Catalunya-INSPIRE" i del "Geoportal INSPIRE".

  instamaps-inspire

  Recordeu que ens podeu adreçar les vostres suggerències a instamaps@icgc.cat

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  3 Responses

  1. David Pagès ha dit:

   He generat un mapa a partir d’un raster. Voldria que altres persones el poguessin reutilitzar per generar altres mapes, però de moment no el puc fer públic. Quan intento fer-la reutilitzable no apareix la capa. Si un col·laborador accedeix al WMS el pot veure però no en pot fer una còpia, i a més, el ràster continua sense aparèixer. Si el faig col·laborador pot editar el mapa però no el pot duplicar. Sabeu si hi ha alguna manera de fer-ho o alguna raó per la qual no em deixi reutilitzar el ràster? Gràcies

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. David Pagès ha dit:

   Com puc afegir la llegenda d’un ràster? He creat una capa a partir d’un ràster. Quan li demano de visualitzar la llegenda no apareix res. Pensava que potser es pot pujar com una imatge. Algú sap com fer-ho?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   • admin ha dit:

    Els ràster afegits a Instamaps no tenen llegenda, però és una millora que afegim a la llista de desenvolupament. Un cop afegit un ràster a Instamaps el convertim en un servei WMS i per tant tot aquell qui tingui la URL d’aquest WMS el pot afegir com una capa més a qualsevol altre mapa d’Instamaps

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)