Editor de simbolització SLD, per personalitzar serveis WMS

 • Editor de simbolització SLD NOM: Editor de simbolització SLD de serveis WMS

  DESCRIPCIÓ: Eina per facilitar la visualització personalitzada de serveis WMS de cartografia vector de l’ICGC.

  ADREÇA: http://www.icc.cat/sld/sldBTC25m.html

  L’editor de simbolització és l’eina que l’ICGC posa a la vostra disposició en el seu betaportal per tal de facilitar-vos la personalització de la visualització de serveis WMS de cartografia vector. L’aplicació permet definir la nova simbolització (color, gruix, opacitat, etc.) dels elements de les capes del servei i veure com es representa en el mapa. Actualment l’editor tracta el servei  WMS de la  Base Topogràfica  de Catalunya 1:25 000, i properament s’oferirà per a altres serveis. Trobaràs l'editor d'SLD a l’adreça http://www.icc.cat/sld/sldBTC25m.html

   Nova simbolització de: Torre
  • Per a algunes capes és possible modificar la simbolització per un tipus d’element concret de la capa: per exemple, es pot modificar el color dels elements de tipus ‘Torre’ de la capa ‘Edificacions, altres construccions (àrees)‘ i mantenir la simbolització dels altres tipus d’elements de la capa.
   Àmbit del mapa
  • En editar la simbolització d’una capa es pot indicar si es vol modificar l’àmbit del mapa a fi de visualitzar-ne més objectes.
   Cercador per nom d’objecte
  • Per a facilitar la navegació dins les capes del servei s’ofereix  un cercador per nom d’objecte.
   Especificació de les capes
  • És possible restringir la visualització en el mapa a la capa acabada d’editar o visualitzar el conjunt de capes triades per l’usuari. En el primer cas es pot alternar la visualització de la simbolització inicial i la nova de manera ràpida. En el segon cas es poden especificar les capes a visualitzar en un menú desplegable.

  Finalment, quan l’usuari ha finalitzat l’edició dels canvis, pot obtenir la URL del servei editat per incorporar-la en els seves aplicacions, així com accedir a un visor exemple, implementat amb OpenLayers, que mostra les capes triades amb la simbolització editada.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  Editor de simbolització SLD, per personalitzar serveis WMS, 4.0 out of 5 based on 1 rating

  2 Responses

  1. Daniel ha dit:

   Molt interessant!
   El codi d’aquest editor està alliberat? Quin tipus de llicència l’hi afecta? Seria possible contribuir per a generalitzar-ho a altres serveis?
   Al sldExtra.js no hi diu res.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   • admin ha dit:

    Daniel,

    Som conscients dels beneficis del codi obert en allò referent a les contribucions dels usuaris i estem valorant la possibilitat d’aprofitar aquestes sinergies, amb tot, hores d’ara el codi no està alliberat.

    En tot cas et convidem a escriure’ns a betaportal@icgc.cat si vols parlar-ne en detall.

    Gràcies pel teu comentari.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)