Nou disseny a Instamaps

NOM: Nou disseny a Instamaps

DESCRIPCIÓ: Actualització de la imatge, usabilitat i adaptativitat de l’eina

ADREÇA: https://www.instamaps.cat

Avui actualitzem Instamaps amb una nova versió que suposa un important canvi visual. Hem actualitzat el seu disseny per adaptar-lo als nous criteris estètics. Els canvis s’evidencien a la pàgina principal i la galeria.

Alhora hem treballat per tal que el visor de mapes sigui realment adaptatiu al consum des dels mòbils, on notareu una gran millora. La finestra d’informació ara ja no va associada a la posició de la geometria sinó que aflora ancorada a la part inferior de la imatge. Si el mateix mapa el veieu des d’un ordinador sortirà de la banda dreta.

Les capes del mapa, els fons, les possibilitats d’exportació i el cercador de topònims les trobareu ara en el visor col·lapsat en els botons groc i verd a la part superior esquerra de la pantalla. Això ens permet que la zona de visualització del mapa quedi neta de botons i centrada en la informació de l’usuari.

L’editor de mapes també ha estat adaptat a aquesta estètica i criteri. Hem optimitzat les possibilitats de pujar dades que abans estaven duplicades pel que fa a les dades al núvol. Més enllà de temes de disseny i usabilitat notareu millora pel que fa a les operacions geomètriques.

Esperem que us agradi.

Com sempre us convidem a fer-nos arribar les vostres aportacions a instamaps@icgc.cat

You may also like...