Visor de l’evolució de la costa

 • NOM: Visor de l'evolució de la costa

  DESCRIPCIÓ: Visualitzador dels efectes del temporal dels dies 21 i 22 de gener de 2017 sobre el litoral i els canvis provocats a la costa.

  ENLLAÇ: https://betaportal.icgc.cat/comparador-costa/index.html

  El temporal marítim del 21 i 22 de gener de 2017 ha devastat el litoral català i ha provocat importants canvis en la seva morfologia.

  Per tal de posar en evidència aquests canvis i els danys ocasionats posem a la vostra disposició aquest visor que permet veure de manera sincrònica la imatge aèria prèvia i posterior al temporal, posant de relleu les diferències.

  El visor us permet comparar les imatges de dues maneres. Una que les posa de costat i en moure una desplaça l'altre en el mateix sentit, i l'altre que fa un escombratge de la imatge, des del botó central, que permet focalitzar el canvi en un punt concret.

  Comparador_costa_3També us permet obtenir l'enllaç al visor centrat en una determinada àrea i el codi html (iframe) per si el voleu inserir en la vostra pàgina web o blog.

  La imatge més recent ha estat presa pels avions fotogramètrics de l'ICGC el dia 24 de gener i s'han realitzat els processos de rectificació que converteixen aquestes fotografies en un mapa.

  Des de l'Institut entenem que posar a disposició de la ciutadania i el sector públic aquesta geoinformació, amb la màxima rapidesa, és part de la nostra missió i valor.

  Si us plau, aporteu-nos les vostres observacions a betaportal@icgc.cat. La vostra opinió és clau per millorar el nostre servei.

  ACCEDIU: https://betaportal.icgc.cat/comparador-costa/index.html

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
  Visor de l'evolució de la costa, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

  1 Response

  1. Marc ha dit:

   Excelent treball! Felicitats!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)