Mapes col·laboratius a Instamaps

Mapes col·laboratius
  • NOM: Mapes col·laboratius a Instamaps
  • DESCRIPCIÓ: Treballa col·laborativament en línia.

El treball col·laboratiu s’evidencia, més que mai, com un mètode de treball eficient que permet la interacció entre usuaris i  la compartició del seu coneixement.

A partir de les vostres demandes, hem afegit a Instamaps la possibilitat de treballar col·laborativament entre diversos usuaris. Aquesta utilitat us ha de permetre realitzar i evolucionar els vostres mapes treballant en grup.

Tot els vostres mapes a Instamaps poden ser col·laboratius. És l’autor del mapa el qui té la potestat: per fer-ho, un cop publicat el mapa inicial, pot habilitar aquesta possibilitat des de la seva galeria privada (“Els meus mapes”).

Un cop seleccionat el mapa corresponent caldrà prémer el botó verd (“Col·laborar”). Se’ns obrirà una nova finestra on podrem escriure fins a cinc adreces de correu electrònic de la gent que volem convidar a participar en aquest mapa.

Les persones convidades rebran un correu electrònic amb la invitació de l’autor i l’enllaç per accedir al mapa. Si no són usuaris registrats d’Instamaps caldrà que ho facin per poder treballar.

Finestra col·laboradors

Finestra col·laboradors

L’autor del mapa veurà, a la mateixa finestra on ha convidat altres persones, quins són els usuaris que ja han acceptat clicant a l’enllaç.  Ressaltades en vermell veurà aquelles persones que han estat convidades però no han confirmat la recepció del correu electrònic. Si algun dels usuaris convidats no confirma, l’autor el pot esborrar prement la icona “X” que surt al costat de la capseta dels correus.

Les opcions de publicació, llegenda i compartició de dades queden reservades a l’autor del mapa, però la resta d’opcions d’Instamaps estan habilitades pel conjunt d’usuaris que hi col·laboren.

Des de Geostart us convidem a explicar-nos com utilitzeu aquesta nova funcionalitat d’Instamaps i que ens aporteu les vostres consideracions. Escriviu a instamaps@icgc.cat

You may also like...