Tota Catalunya en un sol mapa! …a l’APP Catalunya Offline

NOM: Tota Catalunya en un sol mapa! …a l’APP Catalunya Offline
DESCRIPCIÓ: Nova versió de Catalunya Offline (Android) amb la possibilitat de descarregar la cartografia de Catalunya en un sol arxiu.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

Ara fa just un any us presentaven l’APP mòbil Catalunya Offline. Aquesta us permet moure-us pel territori català, prendre punts i gravar les vostres rutes i excursions amb el GPS encara que no tingueu cobertura de dades al vostre mòbil (vegeu aquest enllaç).

En aquella versió la descàrrega dels mapes per a l’ús fora de línia es realitzava a partir del tall de 77 unitats geogràfiques amb que es publica la versió en paper del Mapa Topogràfic de Catalunya a escala 1:25.000.

Avui us presentem una nova versió amb una millora significativa.

L’aplicació de la tecnologia vector tiles sobre les dades del mapa 1:25.000 ens permet oferir-vos avui la possibilitat de descarregar la cartografia de Catalunya en un sol arxiu (337 Mb). Podreu oblidar-vos així d’estar pendents de quin full necessiteu o si la vostra excursió està al límit entre dos fulls.

Ara podreu dur el mapa de TOTA Catalunya SEMPRE al vostre mòbil!

En aquesta nova versió teniu l’opció de descarregar el mapa “0”. Aquest correspon al conjunt de Catalunya.

CatOFF_VT_1 CatOFF_VT_3 CatOFF_VT_2

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui posem a la vostra disposició la versió per Android, en uns dies us podrem oferir també la versió per iOS.

A diferència dels altres fulls, en aquest no hi ha ombra de muntanya perquè es tracta d’una imatge molt pesada que baixa el rendiment de la visualització del mapa.

CatOFF_VT_6   CatOFF_VT_5   CatOFF_VT_4

Esperem que aquesta nova possibilitat us faci més còmode l’aplicació i us faciliti l’ús de la nostra cartografia. Si voleu adreçar-nos els vostres comentaris i suggeriments feu-ho a betaportal@icgc.cat.

You may also like...

7 Responses

 1. Iñaki Alcorta ha dit:

  He descarregat la nova versió, però no es visualitza el mapa Catalunya VT i l’aplicació es penja en tirar enrere. S’han d’esborrar els altres mapes? Per a quina versió d’Android l’heu fet? ( la meva es la 4.2.2)

  • admin ha dit:

   No cal esborrar els altres mapes.
   Ara bé la 4.2.2 és molt vella i vector tiles és una tecnologia molt nova. Amb la 5.1 funciona i es veu, tot i que va una mica feixuc.

 2. Jordi Noves ha dit:

  Senyors,
  El mapa Catalunya VT, després de descarregar-lo i descomprimir-lo, queda en blanc. No surt ni el punter de situació del GPS. Si canvio el mapa i li poso el de Collserola, em situa perfectament. Tinc Android 5.1. Ho podeu mirar? Gràcies.

 3. Lluís ha dit:

  Hola, ni en una tauleta amb versió 7.0 ni en un mòbil amb versió 6.0.1 aconseguiexo veure res en el mapa

 4. Joan ha dit:

  I no hi ha una cosa similar pel GPS Twonav? El de Compegps?

 5. Ricard Josa ha dit:

  Jo també tinc android 4.2.2, es pot aconseguir la versió anterior que si que em funcionava, en actualitzar m’he quedat sense el Catalunya offline, que no arranca

  Gràcies